Toldboden 3, 2. Sal, 8800 Viborg
IT-support & Reparation | Privat og Erhverv

Antivirus

Brug det bedste anmeldte antivirus program i verden.
Få vejledning til at vælge det helt rigtig Antivirus

Antivirus til dit behov

Valg af den rigtige antivirus: Sådan sikrer du din computer bedst

Valget af den rette antivirus løsning afhænger af din individuelle brug og risikoprofil. Uanset om du er en enkelt person eller en virksomhed med flere medarbejdere, er det vigtigt at beskytte dine enheder mod malware og andre trusler.

Hos Midtjysk IT-support anbefaler vi Bitdefender som en af de bedste antivirus programmer på markedet. Bitdefender tilbyder et bredt udvalg af pakker, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov og budget. Med avancerede sikkerhedsfunktioner og regelmæssige opdateringer kan du være sikker på, at dine enheder er beskyttet mod de seneste trusler.

Uanset om du er en privatperson eller en virksomhedsejer, kan vores eksperter hjælpe dig med at finde den rette antivirus løsning til dig. Kontakt os i dag for at få rådgivning og hjælp til at sikre din computer mod virus og andre trusler. Med den rette antivirus beskyttelse kan du trygt færdes online og undgå ubehagelige overraskelser.

Bitdefender kan hentes til både privat og erhvervsbrug hent programmet her bitdefender

Bitdefender antivirus awards
Har du svært ved at finde rundt i de forskellige virusser?

Virustyper

Malware

Malware kan komme ind ad flere veje, både via internettet når du benytter dine browsere, men også i mailform. Malware betyder at nogen eller noget vil have dig til at klikke på en reklame for at købe noget. Det er ofte set at disse lægger sig under din browser. fx. i webstedstilladelser og kommer med meddelelser ude til højre i Windows besked funktionen.

Spyware

Denne virusform er den mere luskede af slagsen, de gør ikke opmærksomme på sig selv, men ligger sig i baggrunden for at opsnuse eventuelle adgangskoder eller andre følsomme informationer som du taster. Når de ligger i baggrunden forklæder de sig ofte som Windows tjenester der starter op når du starter din computer, med navne som lyder vigtige for at starte op.

Ransomware

Ransomware kan ramme mellem og store virksomheder, et stykke software som i det svageste led sniger sig ind på virksomhedens netværk og krypterer vigtige og følsomme dokumenter. Virksomheden bliver efterfølgende kontaktet og bliver bedt om at betale en større sum for at få dekrypteret deres filer og dokumenter.

Phishing

Du har sikkert hørt om phishing mails, de udgiver sig for at være mails fra f.eks. Danske Bank, Nets, Politiet eller lignende, udelukkende for at få dig til at klikke på de links der måtte være i den mail du har fået. Nogle gør det så de kan finde ud af om der er nogen i den anden ende, for efterfølgende at sælge din mail adresse videre til andre instanser, imens andre vil lokke kodeord og penge ud af en.
Vælg den pakke der passer dig bedst

Bitdefender Antivirus Software

1 Licens
1 års licens til 1 PC
DKK 28900
Antivirus Plus
 • Realtidsbeskyttelse til Windows-pc'er mod alle virusser
 • Reagerer øjeblikkeligt på onlinetrusler med stort set ingen indflydelse på systemets ydeevne
1 Licens
1 års licens til 1 Mac
DKK 37000
BITDEFENDER ANTIVIRUS PLUS
 • Absolut antivirusbeskyttelse mod alle Mac-relaterede trusler og skadelig adware
 • Multi-layer ransomware-beskyttelse
 • Maksimal hastighed og ydeevne til din Mac
3 Licenser
1 års licens til 3 PC'ere
DKK 55900
 • Uovertruffen trusselsdetektion for at holde alle internettrusler væk
 • Forhindring af netværkstrusler
 • Forældre kontrol
3 Licenser
1 års licens til 3 Enheder
DKK 14000
Antivirus Mobil
 • Find, lås og slet din Android-enhed eksternt i tilfælde af tab eller tyveri
 • Kontobeskyttelse der bekræfter om din e-mail-konto er blevet hacket
 • Minimal indvirkning på batteriets levetid
Installation af Bitdefender

Få hjælp til hvordan du installerer din Bitdefender Antivirus korrekt på både Mac og PC, kontakt os nu for at høre nærmere. Installationen kan ske via fjernsupport.