Toldboden 3, 2. Sal, 8800 Viborg
IT-support & Reparation | Privat og Erhverv

Windows og MacOS Installation

Windows installation
Få reinstalleret eller en ny installation af WIndows

Windows installation

Er der problemer i opstarten, kører din Windows ikke som den skal, fremkommer der blå skærm, er der en Windows opdatering der ikke er gået som planlagt eller skal der installeres en ny Windows på din computer, eller noget helt tredje?

Hos Midtjysk IT-support kan vi klare en Windows installation imellem 1 – 2 timer alt efter hvor meget der skal tilrettes og installeres af ekstra software.
Hvis du har købt en ny computer, kan man ligeledes klone din gamle og føre over på den nye computer, så mister du ikke nogen data og alt ser ud som det plejer.

Hvad enten du skal have opdateret din nuværende Windows 10 til 11, eller have lagt en ny Windows 11 fra begyndelsen, er det vigtigt din computer understøtter det nye sikkerhedschip.

Ønsker man selv at lave en re-installation af Windows, kan man hente en ISO fil fra Microsoft hjemmeside og lægge den på en USB.
Windows 11 ISO
Windows 10 ISO

Har man ikke en licensnøgle, kan man anskaffe sig en licens hos Microsoft en købe en licens hos en af de mange udbydere der findes på internettet.
Vi kan anbefale NemSoftware

Selvom man vil have en Windows 11 lagt på maskinen, er det nok med en Windows 10 licens.

Få reinstalleret eller en ny installation af MacOS

MacOS installation

Installation af MacOS kan være sin sag. Desværre er rigtig mange ældre mac installeret med en for lille harddisk, dermed kan der ske at komme problemer når MacOS skal opdateres, Der er ganske enkelt ikke den plads der behøves.
Det afhænger af hvor ny din macbook er og om der er sat en større harddisk i macbooken efterfølgende.

Alt efter hvilken udgave af MacOS man ønsker at få installeret, kan der være enkelte udfordringer. Apple har en liste over hvilke udgaver af MacOS der understøtter hvilke modeller, dem kan man se en liste over på Apples hjemmeside.
Se evt. her Understøttede Macbooks til udgaven Big Sur

Det er muligt at opgradere nogle MacOS til Big Sur, men er de forældede er det nødvendigt at installere fra en USB.
Man kan oftest hente ISO filen fra App Store, det kræver dog at din Mac er understøttet.

Få Midtjysk IT-support til at gøre det for dig, det tager imellem 1 – 2 timer at udføre en re-installtion af MacOS. Kontakt os og hør nærmere.

MacOS installation