Toldboden 3, 2. Sal, 8800 Viborg
IT-support & Reparation | Privat og Erhverv

Printeropsætning

Tilslutning og printeropsætning
Modtag hjælp til opsætning og konfiguration

Tilslutning og opsætning

Har du købt en ny eller har du brug for hjælp til den nuværende printeropsætning, kan det oftest klares hurtigt og nemt via fjernsupport. Vi kan guide dig til hvordan du skal tilslutte din nye eller gamle printer, og udføre din printeropsætning, så snart den har forbindelse til enten netværket eller via direkte tilslutning med USB.

Hvad er forskellen på de modellerne, hvilket mærke skal jeg vælge, har du brug for blæk eller laser og hvad kan de i forhold til prisen. Hvad er en god investering for dig og hvad med den efterfølgende omkostning på tonere eller blækpatroner, eller skal det være påfyldning af blæk. Alt sammen afhænger helt af hvad den skal bruges til, samt hvor meget den bruges.

Hvad skal den understøtte af tilslutnings muligheder, skal den sættes op til Wi-Fi, Ethernet eller direkte tilslutning via USB kabel. Normalt er det bedst at den tilsluttes via netværk, hvad enten det er trådløs(Wi-Fi) eller via netværkskabel(Ethernet), da flere enheder herefter kan få glæde af printerne og udskrive via netværket.

Få råd og vejledning til at vælge den helt rigtige

Hvilken skal jeg vælge?

Hvilken skal du anskaffe og hvad der passer til dit forbrug, vi kan hjælpe dig med at vælge samt bestille den printer hjem som du ønsker og levere den direkte til dig.
Mange oplever problemer med opsætningen på det trådløse netværk, disse problemstillinger er der løsninger på, oftest er det et problem med konfigurationen af enten netværket eller selve printeren.

Tilslut printer via wifi
Tilslutning via Wi-Fi(Trådløst netværk)

Når du skal tilslutte printeren til dit trådløse netværk er der flere forskellige måder at udføre din printeropsætning, enten kan du tilslutte via printerens eget interface, via PC’en eller Mac computeren med et USB kabel tilsluttet printeren, eller via WPS opsætning. Det afhænger også af hvad printeren understøtter af tilslutningsmuligheder.

Tilslut printeren via ethernet
Tilslutning via Ethernet kabel(Netværkskabel)

Hvis du ønsker at printeren skal benytte Ethernet kabel, er det vigtigt at printeren som du har investeret i, har en Ethernet port indbygget, der er oftest enten placeret bagpå printeren eller inde i printeren ved at løfte printer låget.

Tilslut printeren via USB
Tilslutning via USB kabel

Hvis du ønsker at printeren skal tilsluttes til kun 1 computer kan man benytte direkte tilslutning med USB kabel. Det er ikke altid et sådan kabel medfølger når man køber en printer i dag, derfor skal man være opmærksom på dette.
En USB tilslutning kan være den nemme løsning på kort sigt, dog kan der ofte opstå komplikationer når man benytter en USB tilslutning, hvis man slukker og tænder sit udstyr ofte. Det er ikke altid USB porten og printeren fortæller computeren hvornår den er tændt, hvis printeren har været slukket imellem tiden.