Toldboden 3, 2. Sal, 8800 Viborg
IT-support & Reparation | Privat og Erhverv

Macbook Reparation

Reparation af macbook

Reparation af Macbook

Få repareret din Macbook Air, Macbook Pro. Det kan i mange tilfælde sagtens betale sig at få repareret eller opdateret din Macbook computer. Er skærmen gået i stykker, skal blæseren skiftes eller en helt tredje ting, så kan du se herunder hvilke opgaver Midtjysk IT-support blandt mange kan udføre.

Det gode ved Macbook computeren er, at den ofte holder sin værdi, derfor er det en god ide at få vurderet om det kan betale sig af få den repareret inden du vælger at kassere den. Det samme gælder hvis du synes den er blevet for langsom, der er mulighed for at få opgraderet også din Macbook. I nogle tilfælde er det ikke muligt at udskifte fx. harddisken eller RAM, da de kan være loddet fast på logicboardet.

Udskift HDD til SSD

Er harddisken ikke loddet fast i din Macbook, kan det helt klart betale sig af den de gamle modeller udskiftet til nye SSD diske. Det giver en voldsom optimering i hastighed som du vil kunne mærke lige med det samme.

Komplet skærmskift på Macbook

Skærmen skiftes i hel tilstand, dvs. låget også skiftes i samme reparation. En udskiftning af skærmen på en Macbook tager oftest mellem 2 - 3 timer.

Nyt grafikkort til Macbook

I en Macbook sidder grafikkortet loddet fast på logicboardet, derfor vælger man ofte at skifte hele logicboardet hvis der er problemet med grafikkortet i din Macbook. Det tager mellem 3 - 4 timer at skifte et logicboard i en Macbook.

Nyt logicboard til Macbook

Udskiftning af logicboard(motherboard) i en Macbook er samme process som med udskiftning af grafikkortet og er estimeret til omkring 3 - 4 timer.

Ny processor til Macbook

Udskiftning af processoren på Macbook er lige som at skifte logicboard.

Nyt batteri til Macbook

Udskiftning af batteri på Macbook er lidt mere omfattende end på mange andre bærbare, da batteriet simpelthen er limet fast til bunden, samtidig med at det er placeret lige ovenpå touchpad'en. Det tager som regel mellem 1-2 timer at skifte et batteri på en Macbook computer.

Ny køler til Macbook

Det er på de fleste Macbooks forholdsvis simpelt at skifte en køler, alt afhængig af om det er processor køler eller grafikkort køleren der skal udskiftes. Der er estiemret ca. 1 time på en sådan udskiftning.

De hyppige spørgsmål

1. Hvad koster det?

Alle priser vurderes individuelt pr. opgave, når udstyret er modtaget og der er fejlfundet, returneres der en pris og en vurdering på om det kan betale sig for dig som kunde at få repareret din Macbook.

2. Hvor stor er ekspertisen?

Vi har foretaget alle salgs reparationer på Macbook og har stor ekspertise på reparationer på både udvendige og indvendige dele. Skulle det forekomme der er noget vi ikke har ret meget erfaring med, har Midtjysk IT-support et godt bagland med fagfolk indenfor de enkelte områder som vi kan henvende os til.

3. Hvor får i reservedele fra?

Alle dele som benyttes er enten klasse A reservedele eller originale reservedele. Det er desværre ikke alle dele der kan købes hjem direkte fra producenten, men med mange års samarbejde med leverandører ved vi hvad kvaliteten på delene er og har stor tiltro og gode erfaringer med de dele der ikke kan skaffes originalt.

4. Hvor lang tid tager det?

De fleste reparationer tager imellem 1 – 4 timer alt afhængig af hvad der skal laves, det kan også tage tid at skaffe de reservedele hjem der skal bruges ifm. reparationen. Det oplyses i et estimat sammen med vurderingen af omkostningen ved at få din Macbook repareret.

5. Er der garanti på reparationen?

Der er altid garanti på selve reparationen og de reservedele der er benyttet, man har som forbruger altid 2 års reklamationsret, se nedenstående for uddybende forklaring.

Reklamationsretten dækker fejl, som var til stede, da du købte produktet.
Varen kan godt se fejlfri ud, når du køber den. Men den kan have skjulte fejl eller mangler, som først viser sig, efter du har brugt varen i et stykke tid. Det vigtige er, at fejlen eller årsagen til fejlen er til stede ved købet.
En fejl vil typisk være til stede på købstidspunktet, hvis den ikke opstår, fordi du har brugt varen på en forkert måde. Det kan være tilfældet, hvis du har tilsluttet din Macbook computer forkert, eller har tabt enheden ved et uheld el.

Er du i tvivl, så spørg endelig.