Toldboden 3, 2. Sal, 8800 Viborg
IT-support & Reparation | Privat og Erhverv

Privatlivspolitik

Introduktion

Midtjysk IT-support
Toldboden 3, 2. Sal
8800 Viborg

Vores webstedsadresse er: midtjyskitsupport.dk, mits.dk, midtsupport.dk

Der ydes IT-support, Reparationer samt salg af efterspurgte produkter.

Cookies

Der gemmes ingen personlige oplysninger.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvem vi deler dine data med

Dine data deles ikke med andre instanser.

Hvor længe vi gemmer dine data

Der gemmes ingen personlige data.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor dine data sendes hen

Besøgendes spørgsmål kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev

Hvis du abonnerer på vores nyhedsbrev eller du er medlem på vores websted (du kan logge ind) eller hvis du har foretaget køb på vores websted, er der en stor sandsynlighed for, at du modtager e-mails fra os.

Vil vil kun sende dig e-mails som du har meldt dig til at modtage, eller som vedrører de ydelser, vi stiller til rådighed til dig.

For at sende dig e-mails, bruger vi det navn og den e-mailadresse, du har givet os. Vores websted logger også den IP-adresse du brugte, da du tilmeldte dig vores ydelse for at undgå misbrug af systemet.

Dette websted kan sende e-mails gennem MailPoet sende tjenesten. Denne tjeneste tillader os at spore åbninger og klik i vores e-mails. Vi bruger denne information til at forbedre indholdet i vores nyhedsbreve.

Ingen genkendelig information i øvrigt bliver sporet uden for dette websted bortset fra e-mailadressen.