Toldboden 3, 2. Sal, 8800 Viborg
IT-support & Reparation | Privat og Erhverv

Office 365

Modtag hjælp til Microsoft 365

Få lavet en samlet Office løsning til enten privat eller erhvervs brug under samme tag

Du har sikkert hørt om Office 365 og nu Microsoft 365, men er lidt i tvivl om hvad du egentlig burde gøre eller om du har brug for sådan en løsning. Hvad enten du er erhvervskunde eller privat, så er der fordele at hente ved at bruge Microsoft 365.

Hvilken Office løsning skal jeg vælge?

Der er mange muligheder hvad enten du er privat kunde eller erhvervskunde hvilken løsning der er den rigtige for dig/jer.

Privatkunde

Ønsker man en løsning som privatkunde, skal man tage stilling til hvor  mange af applikationerne i Office pakken man ønsker at benytte sig af.
Dernæst skal man også tage stilling til om en evt. backup løsning også kunne være interessant i samme løsning og om der er flere i familien der skal benytte Office pakken.

Erhvervskunde

Er der tale om erhvervskunder, er det en god ide vi tager en snak omkring hvad jeres behov er og hvilke punkter Microsoft 365 løsningen skal dække i jeres virksomhed, der er nemlig rigtig mange forskellige muligheder og det er vigtig at man kender sit behov, ellers kan man hurtigt komme til at betale for en masse licenser og løsninger som man praktisk talt slet ikke havde brug for.

Herunder kan du se lidt omkring de forskellige pakker der er at vælge imellem, det ændrer sig hele tiden og der kommer hele tiden nye tiltag fra Microsoft.

Få hjælp til at vælge den rigtige Office løsning
Når du skal vælge en Microsoft 365 løsning til din virksomhed, er det essentielt at du gør dig klart hvad du skal bruge fra Microsoft af applikationer, hvor mange brugere der skal på systemet og hvordan det skal sættes op både i forhold til de rettigheder der skal benyttes i din løsning til dine medarbejdere, men også i forhold til lagerplads i skyen samt hvordan medarbejdere deler filer indbyrdes i organisationen samt til eksterne instanser.

Der er mange overvejelser når man skal bruge en virksomhedsløsning fra Microsoft, jo bedre man har forberedt sig, jo billigere bliver det på længere sigt. Har du brug for hjælp til hvilke overvejelser du skal gøre dig, og er du ikke sikker på hvad de forskellige løsninger kan tilbyde, kan du kontakte os ved Midtjysk IT-support og få råd og vejledning til hvilken løsning der passer bedst til dig/jer samt modtage IT-support på en konfiguration og opsætning.

Herunder kan du klikke på linket for at se de forskellige løsninger som Microsoft bla. kan tilbyde dig og hvad priserne er, vær opmærksom på, at når du klikker viderestilles du direkte til Microsofts hjemmeside og væk fra Midtjysk IT-support.

Se mere om Microsoft 365 til virksomheder

En god løsning til private hvad enten det er til 1 person eller helt op til 6 personer.
Har du brug for 1 licens og er det kun dig som skal benytte Office pakken, så er Microsoft 365 Personal vejen for dig og det smarte er nemlig at du inkl. licens også får en cloud løsning med hvor du automatisk efter opsætning har en backup løsning via OneDrive personlig med 1 TB plads altså 1.000 MB, hvilket er nok til de fleste privat kunder.

Har du brug for flere licenser med udgangspunkt i samme løsning skal man vælge Microsoft 365 familie, som har op til 6 licenser i samme pakke hvor hver især får en cloud løsning på 1 TB, altså 6 TB i alt.

Man kan vælge at betale månedsvis eller lave en årlig betaling, vælger man årlig betaling sparer man en hvis procentdel.

Du kan se mere om denne løsning ved at klikke på linket nederst, vær opmærksom på du bliver sendt videre til Microsofts hjemmeside og væk fra Midtjysk IT-support.
Har du brug for hjælp til opsætningen kontakt os venligst og opret en tid til tekniker via fjernsupport, så hjælper vi dig med det hele fra start til slut.

Se mere om Microsoft 365 til hjemmet