Toldboden 3, 2. Sal, 8800 Viborg
IT-support & Reparation | Privat og Erhverv

Office 365

Modtag hjælp til Microsoft 365

Få lavet en samlet Office løsning til enten privat eller erhvervs brug under samme tag

Er Microsoft 365 det rette for dig?

Har du hørt om Office 365 og nu Microsoft 365, men er du usikker på, om det er den rette løsning for dig? Uanset om du er en privatperson eller en virksomhedsejer, er der mange fordele ved at benytte Microsoft 365.

Ved at vælge Microsoft 365 får du adgang til en bred vifte af værktøjer og funktioner, der kan optimere din produktivitet og gøre dit arbejde mere effektivt. Uanset om du har brug for applikationer til tekstbehandling, regneark, præsentationer eller kommunikation, har Microsoft 365 løsningen for dig.

Som erhvervskunde kan du drage fordel af avancerede samarbejds- og sikkerhedsfunktioner, der kan styrke din virksomheds IT-infrastruktur og beskytte dine data mod trusler og angreb.

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt Microsoft 365 er det rette valg for dig? Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning for din virksomhed eller personlige behov. Med Microsoft 365 får du en moderne og fleksibel løsning, der kan imødekomme dine krav og sikre, at du er rustet til fremtiden.

Valg af Office løsning: Hvad er det rette valg for dig?

Uanset om du er en privatkunde eller en virksomhedsejer, er det vigtigt at vælge den rette Office løsning, der passer til dine specifikke behov.

Privatkunder: Som privatkunde skal du først og fremmest overveje, hvor mange applikationer fra Office pakken du har brug for. Herefter kan det være relevant at tage stilling til, om du også ønsker en backup løsning inkluderet i pakken, og om flere familiemedlemmer skal have adgang til Office pakken.

Erhvervskunder: For erhvervskunder er det afgørende at vi sammen identificerer jeres behov og hvilke punkter Microsoft 365 løsningen skal dække i jeres virksomhed. Der findes utallige muligheder, og det er vigtigt at kende sine behov for at undgå at betale for licenser og løsninger, som man ikke har brug for.

Herunder kan du få et overblik over de forskellige pakker, der er tilgængelige, men husk, at Microsoft løbende introducerer nye tiltag, så det er altid en god idé at holde sig opdateret på de nyeste muligheder. Ved at vælge den rette Office løsning kan du optimere din produktivitet og sikre, at du har adgang til de værktøjer, der passer bedst til dine behov.

Få hjælp til at vælge den rigtige Office løsning
Når du skal vælge en Microsoft 365 løsning til din virksomhed, er det essentielt at du gør dig klart hvad du skal bruge fra Microsoft af applikationer, hvor mange brugere der skal på systemet og hvordan det skal sættes op både i forhold til de rettigheder der skal benyttes i din løsning til dine medarbejdere, men også i forhold til lagerplads i skyen samt hvordan medarbejdere deler filer indbyrdes i organisationen samt til eksterne instanser.

Der er mange overvejelser når man skal bruge en virksomhedsløsning fra Microsoft, jo bedre man har forberedt sig, jo billigere bliver det på længere sigt. Har du brug for hjælp til hvilke overvejelser du skal gøre dig, og er du ikke sikker på hvad de forskellige løsninger kan tilbyde, kan du kontakte os ved Midtjysk IT-support og få råd og vejledning til hvilken løsning der passer bedst til dig/jer samt modtage IT-support på en konfiguration og opsætning.

Herunder kan du klikke på linket for at se de forskellige løsninger som Microsoft bla. kan tilbyde dig og hvad priserne er, vær opmærksom på, at når du klikker viderestilles du direkte til Microsofts hjemmeside og væk fra Midtjysk IT-support.

Se mere om Microsoft 365 til virksomheder

En god løsning til private hvad enten det er til 1 person eller helt op til 6 personer.
Har du brug for 1 licens og er det kun dig som skal benytte Office pakken, så er Microsoft 365 Personal vejen for dig og det smarte er nemlig at du inkl. licens også får en cloud løsning med hvor du automatisk efter opsætning har en backup løsning via OneDrive personlig med 1 TB plads altså 1.000 MB, hvilket er nok til de fleste privat kunder.

Har du brug for flere licenser med udgangspunkt i samme løsning skal man vælge Microsoft 365 familie, som har op til 6 licenser i samme pakke hvor hver især får en cloud løsning på 1 TB, altså 6 TB i alt.

Man kan vælge at betale månedsvis eller lave en årlig betaling, vælger man årlig betaling sparer man en hvis procentdel.

Du kan se mere om denne løsning ved at klikke på linket nederst, vær opmærksom på du bliver sendt videre til Microsofts hjemmeside og væk fra Midtjysk IT-support.
Har du brug for hjælp til opsætningen kontakt os venligst og opret en tid til tekniker via fjernsupport, så hjælper vi dig med det hele fra start til slut.

Se mere om Microsoft 365 til hjemmet